Välkommen att inspireras

Besök någon av våra tre butiker i Stockholm, Malmö och Örebro

C/O Home Stockholm

Stockholmsbutiken öppnar under April.

Igeldammsgatan 14
112 49 Stockholm

C/O Home Örebro

Vi på C/O Home i Örebro hälsar dig hjärtligt välkommen till butiken på Engelbrektsgatan 22. Här kan du inspireras av ett stort urval av våra egna soffor, fåtöljer, pallar och sänggavlar, men också av möbler från andra noggrant utvalda leverantörer. Hela C/O Home sortimentet kan du som kund designa och måttbeställa helt efter egna önskemål, och våra erfarna inredare hjälper gärna till med alla beslut.

Vi erbjuder även kompletta inredningskonsultationer för både privata hem och offentliga miljöer, samt styling och staging inför försäljning av bostäder. Vid köp av möbler är självklart vår konsultationstjänst gratis.

Om du tycker att inredning och design är intressant och vill inspireras, bjuder vi gärna in dig till våra inspirationskvällar och happenings, som anordnas några gånger om året.

Engelbrekstgatan 22
702 12 Örebro
+46 19 32 44 00
orebro@cohome.se

C/O Home Malmö

C/O Home Malmö hälsar dig hjärtligt välkommen till butiken på Studentgatan 2. Här presenterar vi våra egna soffor, fåtöljer, pallar och sänggavlar, som även kan beställas efter egna önskemål. Valmöjligheterna är snudd på oändliga, men våra inredare hjälper dig gärna med alla val och ser till att dina egna inredningsidéer blir verklighet. Det enda vi inte kompromissar om är den höga kvaliteten.

I butiken finns också ett stort sortiment från andra noggrant utvalda leverantörer, och utöver möbelförsäljningen erbjuder vi kompletta inredningskonsultationer för både privata hem och offentliga miljöer. Vi har ett nära samarbete med mäklarfirman Våningen & Villan. Till dig som är kund hos dem erbjuder vi fri stylingkonsultation inför försäljningen samt inredningskonsultation för dig som ska inreda ditt nya hem.

Vi delar gärna med oss av vårt brinnande intresse för möbler och inredning, så ett par gånger per år anordnar vi inspirationskvällar i butiken, runt olika aktuella ämnen och inredningstrender.

Studentgatan 2
211 38 Malmö
+46 40 97 37 00
malmo@cohome.se