Behöver du inredningshjälp?

I våra egna C/O Home butiker erbjuder vi inredningshjälp och konsultation till privatpersoner, mäklare och stylister. Vi hjälper till att inreda privata hem, offentliga miljöer samt hem som ska stylas inför fotografering eller försäljning. Tillsammans med våra olika leverantörer har vi ett komplett sortiment till förfogande, med allt från möbler till textilier, belysning och detaljer.

Våra egna butiker finns i Stockholm, Malmö, Örebro och Nyköping samt vårt showroom i Norrköping. Läs mer om respektive butik under Kontakt.

Tre träd och två hammare.

C/O Home grundades 2007 och konceptet med skräddarsydda möbler till en bredare kundgrupp var då helt ny. Än idag är vi tämligen ensamma om att erbjuda individuellt beställda och handgjorda kvalitetsmöbler till ett rimligt pris.

Detta är möjligt tack vare att vi driver en egen möbelfabrik i Slovakien. Området runt Tatradalen är ett centrum för möbeltillverkning, med både naturmaterial, kunskap och tradition runt knuten. Så pass att stadens vapensköld pryds av tre träd och två hammare! 

Har du hittat din darling?

Maxima, pris fr. 13395 kr

Darlingfåtöljen med sin generösa storlek erbjuder plats för två personer och tillför något alldeles extra till våra hem. Med dess oemotståldliga charm livar den upp vår allas vardag på ett eller annat sätt. Darlingen behöver utrymme och gör sig bra i en mysig vardagsrumsmiljö eller kanske ännu bättre som en helt fristående accessoar i ett tredje rum. Det bästa av allt är att du själv får möjligheten att designa din egen darling, precis som du själv vill ha den.

En av årets trendigaste möbler.

En av årets mest trendiga möbler är den coola dagbädden – och vi kan nog hålla med om att den förtjänar all dess uppmärksamhet. Den komfortabla dagbädden med sina olika funktioner kan användas som en trevligare sittplats eller vilobädd och kan enkelt anpassas efter miljön. En rakare och stilren modell eller en mjukare och mer inbjudande design? Du gör som du vill.